ایجاد تحول در آموزش های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت هاست

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امکانات فنی و حرفه ای یک ظرفیت خوب برای توسعه آموزش های مهارتی است، اما ایجاد تحول در آموزش ها نیازمند توسعه زیرساخت های موجود است.

خبرگزاری تسنیم از کرج، غلامحسین محمدی ظهر امروز در حاشیه آئین افتتاح پروژه بروزرسانی مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای ایران در کرج در جمع خبرنگاران گفت: این پروژه با بیش از دو سال پیگیری با همکاری یونسکو و koica کره، امروز به نتیجه رسید.

وی با اشاره به بیش از هفت میلیون دلار سرمایه گذاری برای بروزرسانی این مرکز بر اساس یک قرارداد مطرح کرد: مرکز تربیت مربی با 50 سال سابقه وظیفه آموزش مربیانی را بر عهده دارد که در سراسر کشور در آموزشگاه های فنی و حرفه ای دولتی و غیردولتی مشغول فعالیت هستند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه بروزرسانی این مجموعه نیازمند افزایش بهره وری است، عنوان کرد: نیروهای ما نیاز به بازآموزی و امکانات جدید دارند که با توجه به تغییرات جدید و تکنولوژی ها و نوآوری ها این نیازها بیشتر نیز شده است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: همکاری در این حوزه چندجانبه است و به دلیل برخی مسائل بین المللی، یونسکو نیز برای سرمایه گذاری در ایران وارد شده است. امیدواریم با انجام این کار بتوانیم اشتغال مولد را در کشور ایجاد کنیم.

محمدی در ادامه با اشاره به وجود 12 میلیون مترمربع فضای کارگاهی در کشور عنوان کرد: این امکانات یک ظرفیت خوب برای توسعه آموزش های مهارتی است اما ایجاد تحول در آموزش ها نیازمند توسعه زیرساخت های موجود است.

وی آموزش های مهارتی و توسعه بخش بهداشت و درمان را از اولویت های دولت چهاردهم دانست و خاطرنشان کرد: از تمامی ظرفیت ها برای تحول در بخش آموزش های مهارتی کشور استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم نیازهای بازار کار کشور را تامین کنیم.

محمدی با بیان اینکه توسعه زیرساخت های تأسیس رشته های جدید دیجیتال با محوریت هوش مصنوعی در دستور کار قرار دارد، گفت: پروژه مشارکتی یونسکو با حمایت koica فرصتی بی نظیر برای ارتقای سطح آموزش مربیان فنی و حرفه ای است و این پروژه می تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات بین المللی باشد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha